street workout vagy kültéri edzés olyan szórakoztató és érdekes testmozgás trend, mely egyesíti a saját testsúlyos, azaz calisthenics edzések izomépítő hatását az atlétika kitartás-tréningjével! Ahelyett, hogy a konditeremben emelgetnénk a súlyokat, a saját testsúlyunk ellenállását felhasználva hozhatjuk formába magunkat olyan népszerű gyakorlatokkal, mint a fekvőtámasz, guggolás, kézenállás, burpee, húzódzkodás stb.

A módszer alapja a calisthenics, mely az egyik legősibb edzés típus: már a legendás ókori spártai harcosok is használták állóképesség javításra, erőnlét növelésre, és az esztétikusan kidolgozott, atletikus izomzat felépítésére. Napjainkban is töretlen népszerűségét nem csak hatékonyságának, hanem elérhetőségének is köszönheti. New York városának szegényebb negyedeiből kiindulva a szabadtéri street workout eszközök, parkok mindenki számára elérhetővé tették a testépítésnek ezt a módját. Ahogy a felhasználók egyre látványosabb eredményeket értek el, fejlődésüket fitnesz és workout videókon megörökítve, az egész világon robbanásszerűen elterjedt az ‘új’ mozgásforma egyszerűsége, hozzáférhetősége. A legjobb benne, hogy bárki elkezdheti, csupán kitartásra, rendszerességre és türelemre van szükség hozzá. És szabadtéri street workout eszközökre a kültéri edzéshez!

Cégünk a BeFitt Kereskedelmi Kft. kültéri edzéshez használatos street workout eszközök forgalmazásában és telepítésében élen jár! Használják kicsik és nagyok, a játszótéri játékokból kinőtt gyerekek, felnőtt testépítők, rehabilitációs célokra idősebbek vagy sérüléssel küzdők és általában minden korosztály képviselői az izmaik átmozgatására. Önkormányzatok, fenntartók, cégek, kórházak, egyetemek, idősotthonok számára is jó befektetés a kültéri fitnesz park, a változatos street workout eszközök és testépítő szettek.

Lépjen kapcsolatba velünk, ha az egészségtudatos életmódot népszerűsítené és biztosítaná a könnyen elérhető és hatékony fitnesz eszközöket kültéren! Várjuk megkeresését a www.befitt.netre kattintva, e-mailben a befitt@upcmail.hu címen vagy telefonon, a +36/20-539-25-06-s számon!