kötélpiramis a játszótér igazi kihívása! A gyerekek szeretni fogják ezt az egyedi, izgalmas, játszótéri játékot!

A játszóterek számtalan játékot rejtenek, amiken a gyerekek tudnak mászni, lógni, hintázni, egy szóval próbára tenni az ügyességüket. Az a legjobb játszótéri játék, ami egyszerű, nem akar több lenni annál, mint ami. A kötélpiramis is egy ilyen játék. Mitől annyira jó játék egy kötélpiramis? Vegyük sorra azokat a tulajdonságokat, amik ezt a játszótéri játékot olyan izgalmassá teszik!

A gyerekek szeretnek játszani, mozogni, egy játszótér is az ő kedvükért épül. A gyerekek mindig csinálnának valamit, felmásznak, amire tudnak, futkároznak, bolondoznak. A mászásra ad gyerekbarát módon lehetőséget a kötélpiramis. Ez a játék nem bonyolult, de mégis képes akár órákra lekötni a gyerekeket. Az acélból készült tartóoszlophoz csatlakozik a polietilén bevonatos kötélrendszer, ami kupolaszerűen terül szét. A kötélpiramis négy méretben készül, mini, mikro, midi és óriás változatban. Ezeken folyik a vidám mászóka, az ügyességi játék.

Ez az egyedi kötélmászóka próbára teszi a gyerekek erőnlétét és ügyességét, ezzel együtt pedig készségfejlesztő funkcióval is bír. A játék használata közben a gyerekek a kezükkel és a lábukkal is másznak, ezzel fejlesztik a mászóképességüket, valamint az erőnlétüket és a mozgékonyságukat is. Itt még nincs vége, mert egy kötélpiramis még további előnyökkel is rendelkezik. Egy játszótéri játékban számos kihívás található meg, a kicsik és a nagyobbak is izgalmasnak tudják találni. A köteleken mászva fejlődik a gyerekek térérzéke és térlátása és a logikája is, de ne feledkezzünk meg az egyensúlyérzékről sem. A játszva tanulás, a fokozatos fejlődés könnyű és szórakoztató is egyszerre egy olyan játékkal, mint amilyen a kötélpiramis.

Forduljon bizalommal a Biohárs Kft.-hez, ha a készségfejlesztő játszótéri játékok érdeklik! A tőlünk megrendelhető, biztonságos játékokról további felvilágosítást tudunk nyújtani a www.biohars.hu webcímen közzétett elérhetőségeken: +36-30-399-00-60, +36-30-611-46-17, jatszoter@biohars.hu.