Rögtön az elején szögezzük le: mozgás nélkül nem lehet! A csodaszerek használata és a koplalás nem megoldás, a kiegyensúlyozott étkezésen és a mozgáson múlik minden! Mozgás és mozgás között is van azonban különbség, és túlsúly esetén fontos az ízületek kímélése is! A gyorsabb, kíméletesebb és egészségesebb zsírégetéshez viszont létezik egy kiváló módszer!

A Hypoxi a két leghatékonyabb fogyasztó technikát ötvözi a maximális fogyás érdekében: a mozgást az egyenletes vákuummasszázzsal! A Hypoxi gép tulajdonképpen egy fekvő helyzetben használható, derékig takaró vákuumkamrába épített szobabicikli, amit kifejezetten körte alkatú hölgyeknek fejlesztettek ki, és a has, a combok és a fenék zsírpárnáinak formálására és csökkentésére szolgál.

A speciális, harminc perces, mérsékelt zsírégető edzés felpezsdíti a problémás területek vérkeringését az által, hogy a gép a kamrából bizonyos időközönként kiszippantja a levegőt, így enyhe vákuum keletkezik, majd visszaengedi azt. A nyomásváltakozás a kerékpározással kombinálva serkenti a vér áramlását, serkentően hat az anyagcserére és a nyirokkeringésre. Javul a bőr felső és alsóbb rétegeinek vérellátottsága, így könnyebben bomlik le a zsír. A módszer azért különösen hatékony, mert míg a hagyományos mozgásformáknál csak 20 perc intenzív mozgás után indul be a szervezetben a zsírégetés, addig a Hypoxi edzésnél a vákuum hatására már az ötödik perc környékén, és az edzés végére éri el a maximumot. Az edzés mérsékelt szinten tartása azt a célt szolgálja, hogy az izmok elsődlegesen zsírt égessenek, és ne cukrot. A Hypoxi gép előnye még, hogy megfelelő felfekvést biztosít a hátnak, így kíméli a gerincet és a derekat. Hatékonysága a hagyományos zsírégető módszerek eredményeihez viszonyítva sokszoros!

Ha szeretne hatékonyan és gyorsan, helyi zsírégetéssel megszabadulni a fölösleges kilóktól, próbálja ki a Hypoxi gépet a Testközpontban! Keresse fel a szalon weboldalát a www.testkozpont.hu címen, és tájékozódjon a további lehetőségekről is! Jelentkezzen be telefonon, a 06-30-524-8586-os számon!