Speciális Karcsúsító Programunk segítségével a bikini szezon sem kihívás! Vásároljon bérletet és adja át magát a hatékony alakformáló programunknak!

Mit jelent a Speciális Karcsúsító Program és miért olyan fantasztikus a hatása? A legegyszerűbb, ha bejelentkezik a szalonba és saját maga tapasztalja meg, mit jelent a Speciális Karcsúsító Program. A Speciális Karcsúsító Programot úgy alkottuk meg, hogy egyszerre több oldalról is támogatni tudja az alakformálást. A fogyás az elsődleges cél, a vékonyabb, csinosabb alak elérése, de ez önmagában még nem jelent teljes sikert. A karcsúsító és fogyasztó kezelések többféle technológián alapuló testkezelések. Itt van például az infralézer, ami hatékonyan képes a kezelt területről égetni a zsírt. Hasonló eredménnyel jár a presszoterápia vagy az izomstimuláció is. A sornak még nincs vége, mert a Speciális Karcsúsító Program részét képezi a Bodyshape vagy a Cellu M 6 ultrahangos kezelés is. Ezek a testkezelések amellett, hogy karcsúsítanak, a test különböző területeit veszik kezelésbe. A több fajta technológia alkalmazása, a kipróbált gépek szakszerű és rendszeres használata nem marad hatástalan. A fogyás mellett egyéb, pozitív változásokat is megfigyelhet magán a vendég. Az olyan technológiák, mint például a Cellu M 6 ugyanis nemcsak a zsírt tüntetik el hatékonyan, hanem feszesítik is a bőrt. A feszes, sima, narancsbőrtől mentes bőr vonzó és fiatalos, ami az elvesztett kilók helyét veszi át!

A HyperMinceur Karcsúsító Szalonban minden hölgynek olyan élményben van része, ami minden túlzás nélkül meg tudja változtatni az életét. Kerüljön végre jóba önmagával, változtasson a külsején olyan irányba, amivel Ön is meg van elégedve! A www.szuperfogyas.hu weboldalon szerepelnek a Speciális Karcsúsító Programot alkotó kezelések és a kezelésekhez kapcsolódó árak is. Vásároljon most bérletet 10, 20, 30 vagy akár 40 alkalomra szólóan és kezdje meg a programot velünk! A szalonunkat el tudja érni a közzétett elérhetőségek bármelyikén, a  06 70 371 5851 , 06 20 936 5064 telefonszámokon vagy üzenetben is!