Manapság is igaz az a kijelentés, hogy az egészségünk az egyik legnagyobb kincsünk. Ha valamilyen okból nem teljesen működik megfelelően a szervezetünk, betegség, valamilyen kór támadta meg, baleset ért minket, akárcsak átmenetileg is, az rányomja a bélyegét a napjainkra. Sajnos azonban az egész életen át tartó tökéletes egészségnek még nem találták meg a módját, de arra van megoldás, hogy a mindennapok kényelmesebbé válhassanak. Erre kiváló lehetőség a magán betegszállítás.

Sajnos a rendelőkben, kórházakban gyakori jelenség, hogy mindig nagyon sokat kell várni egy-egy vizsgálatra, kontrollra. Még akkor is ezt tapasztaljuk, ha előre megbeszélt időpontra megyünk,vagy pedig hirtelen van szükségünk profi egészségügyi ellátásra. Ezzel bizony gyakran veszítünk egy fél napot is akár az életünkből, pedig tudtuk volna jobb dologgal is tölteni. Ezt pedig még tetézi az is, ha várni kell a mentőre, betegszállítóra.

Bizonyára mindenkinek volt már olyan tapasztalata, hogy nem tudott a saját lábán bemenni a kórházba, ezért mentőt hívott, de arra irreálisan sokat kellett várni. Sajnos az egészségügy hazánkban sokszor nem tud minden igényt kielégíteni. Így kénytelen fontossági sorrendet felállítani egy intézmény, a kevésbé sürgős eseteket pedig hátrébb sorolni.

Ha azt szeretné, hogy ez változzon, válassza a magán betegszállítást. Nálunk mindig, minden körülmények között Ön az első!

A magán betegszállítás előnyei közé tartozik, hogy képzett ápolók és orvosok felügyelete alatt, valamint tapasztalt sofőrök társaságában utazhat, egy korszerűen felszerelt betegszállító autóban. A magán betegszállító rugalmas, megbízható választás, mellyel rövid időn belül már a megbeszélt vizsgálatra tarthat, mindezt egyszerűen és biztonságosan!

Ilyen szolgáltatást nyújt cégünk is! Látogasson el honlapunkra, a www.maganbetegszallitas.hu –ra, és tájékozódjon szolgáltatásainkról! Szeretne többet megtudni, vagy időpontot egyeztetni? A marsi.medkft@gmail.com -on vagy a +36 70 34 17 484-es telefonszámon megteheti!