Az emberek életében vannak olyan érzelmi folyamatok, reakciók, amik különösebb magyarázat nélkül, hirtelen jelentkezhetnek. Akár egy átlagos munkanapon is felszínre törhetnek, de nem ritka, hogy ártatlan beszélgetések váltanak ki szélsőséges reflexeket. Egyesek fontosnak tartják, hogy magyarázatot találjanak ezekre a szituációkra. Vannak olyanok, akik ehhez szakember segítségét kérik, mások pedig inkább utánaolvasnának a lélek, érzelmi folyamatok működésének. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, és új, formabontó gondolatokra kíváncsi a lélekkel kapcsolatban, ismerkedjen meg Szabó Margit kézirataival!

A kéziratokból kiderülhet, hogy az érzelmi folyamatok rendkívül összetettek, és a lélek reakciói gyakran sokkal mélyebb gyökerekből táplálkoznak. Már gyerekkorban, a szülői minta nagyon meghatározó tud lenni. Ebben az időszakban az egyén sokféle viselkedésmintát átvesz a felnőttektől, amik pedig később a lélek működését meghatározhatják. Az érzelmi folyamatokra ezen kívül hatnak a külvilág történései és a környezet, amiben él az ember nap, mint nap. Sok felnőttnél probléma, hogy elnyomják a természetes érzelmi folyamataikat, ennek hatására pedig előfordulhat, hogy egy idő után az egyén szélsőségeket él meg a viselkedésében. Ez az elfojtás jó pár embernél a neveltetésükből fakad. Szabó Margit kéziratában egy úgynevezett személyiség modellen keresztül szerezhet több információt az érzelmi folyamatokról.

Ahhoz, hogy az ember igazán megismerje önmagát, nagyon fontos, hogy tisztán lássa a benne lejátszódó érzelmi folyamatokat. Olvasson utána a lélek működésének Szabó Margit kézirataiban! Az írásokat a www.szmszm.hu weboldalon találhatja meg. A honlapon sok más érdekességről is olvashat, többek között az evolúció szabályairól, és a személyiség modell térbeli alapjairól. A kéziratokon keresztül teljesen más szemszögből kaphat információkat. Ha kérdései lennének, vagy gondolatait adná tovább, bátran vegye fel velem a kapcsolatot a szabomargit4@gmail.com e-mail címen! Igyekszem minden megkeresésre minél hamarabb reagálni.