hajhosszabbítás menetének ismeretével fel tud készülni arra, mi vár Önre a szalonban! Ennek a folyamatnak a lépései az adott hajhosszabbítási technológiától függnek, de alapvetően ugyanazok.

hajhosszabbítás menetének első lépései az előkészületeket jelentik, amikről a vendégnek kell gondoskodnia. Ha ezt megteszi, akkor a póthaj sokkal tovább marad a helyén és az eredmény is szebb lesz. A hajunk állapota sokat számít, hiszen ha gyenge, akkor nem bírja sokáig a póttincseket tartani. Az erős, egészséges hajhagymáink jobban bírják a hosszabbítással járó procedúrát és a súlyt, ami a póthajak felrakásával jár. Hajhosszabbításra frissen mosott hajjal menjünk, olyan samponnal mossuk meg előtte a hajunkat, amiben semmilyen ápolószer nincs. Hajhosszabbítás előtt ápolószert ne tegyünk a hajunkra!

Közvetlenül a hajhosszabbítás előtt már meg kell, hogy legyen a megfelelő minőségű, hosszúságú és mennyiségű póthaj, amit lehetőség szerint szakember segítségével választott ki a vendég. A hajhosszabbítás menetének következő lépése, hogy a megbeszélt időpontban megtörténik a póthaj felrakása. Többféle technika létezik, ezek közül a csomózás vagy a varrás jár némi kellemetlenséggel. A keratinos hőillesztés az egyik legnépszerűbb hajhosszabbítási technika, de a nanogyűrű és mikrogyűrűzés is gyakori.

hajhosszabbítás menete a fejtetőn lévő haj leválasztásával kezdődik, ami majd elfedi az illesztést. Ezután tincsenként kerül az eredeti hajhoz a póthaj a választott technikával. A hajhosszabbítás menete nem vesz igénybe néhány óránál többet, természetesen a póthaj mennyisége is mérvadó. Végül a hajhosszabbítás menetéhez tartozik a hajápolás pontos lépéseinek ismertetése is, amit a szakember elmond a vendégnek. A mosás, fésülés, formázás tudnivalóinak betartása a póthaj minőségét és élettartamát garantálja.

A HAIR Hajkereskedésben csodás, új frizurát alkotunk Önnek is! Hosszabb, dúsabb, nőiesebb hajjal távozhat, ha minket választ, de a minőségre sem lesz panasza. A www.hajker.hu oldalon találja elérhetőségeinket: +36 1 2211192, haj@hajker.hu. Keressen bizalommal!