szorongás megkeseríti az életét? Nem kell így lennie, egy hatékony kezelés segítségével sikeresen el tudja tüntetni az életéből ezt a problémát is! Az olyan lelki, mentális állapotok, mint amilyen a depresszió vagy a szorongás, sajnos napjainkban nem számítanak ritkaságnak. A gyorsan bekövetkező változások, a bizonytalan jövő, a vírus helyzet jelentette félelmek, a stressz és az elvárások mind olyan súllyal nehezednek a hétköznapok emberére, hogy könnyen bebörtönözheti saját magát akaratlanul is fejébe.

szorongás és a depresszió kéz a kézben is járhat, hiába kötődnek különböző problémákhoz. A jó hír, hogy létezik megoldás, akár gyógyszeres kezelés nélkül is vissza lehet találni a lelki problémáktól mentes, kiegyensúlyozott hétköznapokhoz. A szorongás felismerése és elismerése az egyik első lépés, ezt követi a segítségkérés, majd a szorongás kezelését célzó terápia. Sokan sajnos csak későn jutnak el szakemberhez vagy egyszerűen egyedül próbálnak meg túljutni a nehézségeken, nem gondolják azt, hogy az állapotuk idővel betegséggé válik.

Míg a depressziós a múlton aggódik, rágódik, addig a szorongás a jövőhöz, a még be nem következett eseményekhez kapcsolódik. Nem egyenlő az aggodalommal vagy az idegességgel. A hosszabb ideje fennálló állapot jellegzetes tünetekkel jár, amiknek a nagy része fizikai tünet. A szorongó emberek gyakran élnek át például pánikrohamot, a stresszes helyzetekre a megszokottnál intenzívebben reagálnak. Gyakori a kényszeres viselkedés, a negatív gondolatok, az alvászavar, a koncentráció zavar, a stresszes helyzetek kerülése, akár a halálfélelem is.

A www.pszicho-menta.hu webcímen a honlapomat találja. Ha már idáig eljutott, akkor valószínűleg úgy gondolja, hogy szüksége van segítségre, szeretné képzett pszichológus vezetésével megoldani a problémáit. Ne hátráljon meg, menjen végig az úton, minden támogatást megadok ahhoz, hogy lelkileg és érzelmileg kiegyensúlyozottan távozzon a kezelési folyamat végén! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velem és egyeztessünk időpontot egy online vagy személyes konzultációhoz! A solyomttamas@yahoo.com, ttsolyom@gmail.com email címen vagy a 06-30-611-64-77 telefonszámon elér!