A só minden háztartásban megtalálható, hiszen legelterjedtebb felhasználási módja az ételízésítés, ám nem csupán azért van rá szükségünk, mert finomabbá varázsolhatjuk vele az ételeket, hanem szervezetünk számára nélkülözhetetlen ásványi anyag tartalma miatt is. Már az ókori rómaiak felismerték a só értékét, mára pedig sokféle módon élvezhetjük jótékony hatásait.

A sóterápia alkalmazása nem újszerű dolog, azonban a modern világ új köntösbe öltöztette, így bárki számára elérhetővé vált, akár saját otthonában is. Ma már mesterséges úton megteremthető a természetes sóbarlangok klímája, mely rengeteg különféle panasz esetén vezethet enyhüléshez vagy akár teljes gyógyuláshoz. Hogyan működik a sóklímagép?

sóklímagép finomra alakítja a sószemcséket, melyek belélegezve jótékony hatással bírnak szervezetünkre. A sószemcsék, tüdőnkbe jutva, méretüktől függően különböző mélységekben tudják kifejteni hatásukat, terápiás célra a 0,5-5 mikrométer közötti méret ideális, hiszen ezek az alsó légutakba is lejutnak. A sóklímagép használata szinte az összes légúti megbetegedés kiegészítő kezeléseként megállja a helyét, de akár önálló terápiaként is hatásos lehet. A terápia nem jár semmilyen kellemetlen érzéssel, illetve mellékhatása sincsen, melynek köszönhetően bárki számára kedvező a sóklímagép alkalmazása. Különösen ajánlott gyermekeknek, akik nehezen viselik az orvosi kezelésekkel járó procedúrát.

Allergiás tünetek, asztma, elhúzódó influenza gyötri, és hatékony megoldást keres? Ismerje meg cégünk, az AREC Kft. tevékenységét, melynek keretein belül megvásárolhatja saját sóklímagépét! Látogasson el www.arec.hu weboldalunkra, ahol részletesen olvashat a terápiával kapcsolatban, és szolgáltatásainkról is bővebben tájékozódhat! Felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, hívjon minket a +36-20-974-3217-es telefonszámon vagy írjon nekünk az arec@t-online.hu e-mail címre! Tapasztalja meg Ön is a sóklímagép előnyeit, munkatársaink mindenben segítenek, hogy végre fellélegezhessen!