A pollen allergia rengeteg kínzó tünettel jár, ami jelentősen megnehezíti a mindennapokat. Elmondható, hogy ma már gyakorlatilag népbetegségnek számít, hiszen rengeteg embert érint, a legtöbben azonban csak tüneteiket enyhítő gyógykezelésben részesülnek. Milyen megoldás létezik, ami hatékony megoldást kínál az allergiában küzdők számára?

A só jótékony hatása már igen régóta ismert, napjainkban azonban korszerű formában ölt testet, méghozzá sógenerátor képében nyújt segítséget a légúti panaszok enyhítésében és megszüntetésében. A sóterápia lényege, hogy a sóbányákhoz hasonló körülményeket teremtenek a gyógyulók számára, akik egyszerűen, kellemetlenségek és mellékhatások nélkül élvezhetik a só erejét. A sógenerátor készülék segítségével elektromosan töltött sószemcsék jutnak a levegőbe, majd onnan az érintettek tüdejébe. A sószemcsék optimális mérete különösen nagy jelentőséggel bír a sóterápia során, ugyanis csak a 0,5 és 5 mikron közötti méretű szemcsék képesek eljutni a leginkább problémás területekre is. A gyógyulni vágyóknak tehát nincs más dolga, mint mélyeket lélegezni, a többi a sógenerátor feladata.

sógenerátor kétféle formában érhető el, kaphatóak nagyobb kapacitású, üzleti célú gépek, valamint otthoni használatra szánt készülékek is. Ez rendkívül kényelmessé teszi a gyógyulást, hiszen a sóterápia több helyszínen elérhető, és a sógenerátor áráért cserébe az otthonokba is beköltözhet a korszerű gép.

Önt is kínozzák a pollen allergia kellemetlen tünetei? Esetleg egyéb légúti betegségben szenved? Ne hagyja, hogy a tünetek úrrá legyenek mindennapjain, ismerje meg a sógenerátor készülékben rejlő előnyöket! Az AREC Kft. szakértői mindenben rendelkezésére állnak, hogy Ön is hatékonyan és kényelmesen gyógyulhasson. Látogasson el www.arec.hu weboldalunkra, ahol minden részletet megismerhet szolgáltatásainkkal kapcsolatban! Ha szeretné feltenni kérdéseit a készülékre vonatkozóan vagy érdeklődne a sógenerátor áráról, forduljon hozzánk bizalommal a 06-20-974-3217-es telefonszámon vagy az arec@t-online.hu e-mail címen!