Hideg szél, túlfűtött helyiségek, hőmérsékletingadozások, rosszul szellőző sapkák – csak pár tényező télen, amelyek kedvezőtlenül hatnak a hajra. Szerencsére szép lassan jön a jó idő, azonban a hideg évszak nyomai sajnos meglátszanak a fejbőrön, hajhagymákon és a hajszálakon egyaránt. Nem mindenkit érintenek természetesen ezek a problémák, viszont akinek tapasztalható roncsolást végzett ez az időszak a haján, nekik érdemes fontolóra venni, hogy ellátogassanak bio hajklinikára.

A legnagyobb problémát télen a száraz levegő okozza hajunk számára. Ez nem csupán a fűtött ingatlanokra, áruházakra, munkahelyekre, hanem a kinti levegőre is igaz. A fizika általános törvénye, hogy minél hidegebb a levegő, annál kisebb a nedvességtartalma. A problémát tovább fokozza az a tény, hogy minden fok hőmérsékleteséssel a faggyúmirigyek mintegy 10 %-kal csökkentik a faggyútermelést, míg teljesen le nem állnak mínusz nyolc fok környékén. A vastag gyapjúsapkák szintén kellemetlen körülményeket teremtenek a haj és a fejbőr számra. Mindezen tényezők erős irritációhoz, viszketéshez, korpásodáshoz vezethetnek. Utóbbit nemcsak a téli légköri jellemzők, hanem a fejbőr megfázása is okozhatja.

Mindezen problémákkal érdemes bio hajklinikára látogatni, ugyanis ott valóban hatékony, speciális kezelést kaphatnak a problémában érintettek. Egyeseknél a téli időszak csak rosszabbá teszi a fejbőr állapotát, ezért azok, akik alapvetően korpásodással küzdenek, nem lehet kérdés, hogy a tél után bio hajklinikán kérjenek segítséget szakemberekről a probléma megoldására.

Ha a téli időszak után fontosnak tartja, hogy mihamarabb eljusson bio hajklinikára, ismerkedjen meg a Novotny Bio Hajgyógyászattal! Várunk szeretettel minden gyógyulni vágyót budapesti, illetve Velence korzói szalonunkban. Bővebb információkat weboldalunkon találhat, amelyet a www.biohajklinika.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon a 06-20-323-7254-es számon vagy írjon e-mailt az info@biohajklinika.hu címre!