Könnyedén megfázik a hideg hónapokban, és sűrűn előfordul, hogy másoktól kapja el a betegséget? Nagyon fontos, hogy erősítse immunrendszerét, valamint hatékony módszert alkalmazzon a légúti megbetegedések kezelésére. Az Arec terápia egyedülálló technológiájának köszönhetően mellékhatás-mentesen szabadulhat meg a kínzó tünetektől.

Az általában hirtelen kezdődő légúti betegségek felnőttek és gyermekek körében egyaránt előforduló nehézségek, amelyek a télen végig is kísérhetnek bennünket, ha nem óvjuk szervezetünket. Rossz közérzettel, lázasan és köhögéssel nem tudjuk ellátni feladatainkat sem a munkahelyünkön, sem pedig otthon. A vitaminokban gazdag gyümölcsök fogyasztása, a rendszeres mozgás és a friss levegőn tartózkodás mind hozzájárulnak egészségünk megőrzéséhez. Azonban ha ezeket elhanyagoljuk, vagy sokat tartózkodunk olyan környezetben, ahol többen betegek, sajnos mi is hamar azok lehetünk. A légúti betegségek gyógyítására lehetőségünk van egy egyedülálló módszert alkalmazni, aminek a segítségével gyorsan, mellékhatások nélkül épülhetünk fel: az Arec terápia során a só jótékony hatását élvezhetjük. A hagyományos inhalációs eljárásokkal ellentétben az Arec terápián a só víz nélkül kerül a légtérbe, ezt követően pedig szervezetünkbe, így a légúti betegségek gyógyításának hatásfoka magasabb!

Az Asthma Rehabilitációs Cetrum megbízható segítséget nyújt a legúti megbetegedések kezelésére. Az Arec terápia során elektromosan töltött, finom sószemcsék kerülnek a levegőbe, amit speciálisan kialakított gépünk tesz lehetővé. Ennek köszönhetően valóban sót lélegezhet be, és hatékonyan tehet a légúti betegségek gyógyításáért! Tudjon meg többet erről az egyedülálló módszerről a www.arec.hu weboldalunkon!

Éljen egészségesen a sóterápia hatásainak köszönhetően! Alkalmazza Ön is minél hamarabb ezt a nagyszerű módszert! Bármilyen kérdése merül fel a légúti betegségek gyógyításával, vagy az Arec terápiával kapcsolatban, keressen minket a 06-20-974-3217-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az arec@t-online.hu e-mail címünkre!