Baleset érte, és megsérültek a fogai is? Fogfájással küzd, és szeretné a probléma okát minél hamarabb kideríteni? Bármilyen fogászati panasza van, az első lépés, hogy felkeres egy fogorvost. Előfordulhat, hogy szájsebészeti beavatkozásra van szükség, az esettől függ, hogy melyik szakember tudja a megfelelő kezelést elvégezni.

A helyes fogápolás az egyik alapvető feltétel az egészség megőrzése szempontjából. A fogmosás elmulasztása lehetővé teszi a baktériumok megtelepedését, majd a lepedékek képződését, amelyekből könnyen kialakul a fogkő, és számítani lehet más problémák jelentkezésére is. A gyulladt fogíny kezelése sem maradhat el, ugyanis a felszaporodott baktériumok bejuthatnak a véráramba, eljuthatnak az összes főbb szervhez, ami különböző betegségekhez vezethet. A megelőzés érdekében tanácsos figyelmet fordítani a rendszeres és alapos fogápolásra, így megkímélheti magát a kellemetlenségektől. Ha pedig már panaszai vannak, nagyon fontos minél előbb fogászati rendelésre időpontot kérni. Minél hamarabb kerül sor az ellenőrzésre, és a szükséges kezelések elvégzésére, annál nagyobb eséllyel kerülheti el a komolyabb problémákat. Számos esetben elengedhetetlen a szájsebészeti beavatkozás annak érdekében, hogy sikeres legyen a fogeltávolítás. Megrepedt vagy törött fogak, foghúzás közbeni szövődmények, anatómiai sajátosságok esetén szájsebészeten látják el Önt, amiről előzetesen tájékoztatják a fogászaton.

Tekintettel a járványveszélyre Fogtündér Fogászati Rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniai feltételek biztosítására, többek között a védőeszközök használatára, és a rendszeres fertőtlenítésre. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így vállaljuk a fogászati kezelések, és a szájsebészeti beavatkozások elvégzését is. Korszerűen felszerelt, barátságos környezettel várjuk, mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztonságban érezze magát. Szerezzen bővebb információt a www.fogtunderek.hu weboldalon, és kérjen időpontot a 06-70-2000661-es telefonszámunkon, vagy érdeklődjön az info@fogtunderek.hu e-mail címünkön!