Gyönyörű, egyedi és még gyógyító hatással is bír, ilyen egy valódi ásvány gyűrű. Ezek az értékes szépségek divatos, látványos kiegészítők.

Az egyik pompás külsővel rendelkező kő a borostyán, amiből igazán elbűvölő ásvány gyűrű is készülhet. A borostyán a szó szoros értelmében nem is ásvány, hanem megkövesedett fenyőgyanta, ami évmilliókat zár magába. Az emberiség legelső drágakövének is nevezik. Kínában azt mesélik, hogy a borostyánkövek a tigrisek lelkének megtestesülései.

A borostyán meleg, barna és sárga, arany és mézszínű, könnyű kövéből csodás ásvány gyűrű készül. Viselje az ujján a jó szerencse kövét és engedje, hogy áthassa a borostyán jótékony hatásainak mindegyike! Mire képes a valódi borostyán kő? Jól ismert a tisztító, gyulladáscsökkentő hatása, de a fájdalomcsillapításban is hatékony. A csakrákat tisztítani és gyógyítani is képes.

A szellemre, lélekre gyakorolt hatása miatt is érdemes ilyen kővel díszített ásvány gyűrűt húzni az ujjunkra. A borostyán megnyugtat, önbizalommal képes eltölteni, segít a nyomasztó gondolatok leküzdésében. A borostyán pozitív irányba tereli a gondolatokat, segíti a stabil lelki állapot elérését és megtartását. Az önzetlenség és a bölcsesség elérése is a borostyán viselőjének a jutalma, amiért ezt a sokoldalú követ választotta és használja. Egy drót vagy fém foglalatú, dekoratív gyűrű formájában mindig viselheti.

Sokszínű ásványvilág vesz körbe minket, aminek minden darabja több, egyszerű, pompázatos kőnél. Viselje őket és gyönyörködjön bennük, adja át magát a gyógyító erejüknek, aminek hatására visszakaphatja a vágyott harmóniát!

A valódi ásványokból, féldrágakövekből készített, egyedi ékszerekből óriási a webáruház választéka. A www.asvanyekszerbolt.hu weboldalról a vásárlás akadályok nélkül történik. Az új, akár egyedi megrendelésre készített ékszerek rövid időn belül meg is érkeznek Önhöz. Kérdés esetén érdeklődjön a honlapomon szereplő elérhetőségek bármelyikén, írjon a mykriszta@gmail.com email címre üzenetet vagy hívjon a 06-30-517-74-61 telefonszámon!