Az ásvány karkötő olyan különleges anyagból készült, ami maga a természet egyik csodája! Bármilyen kő az ásvány karkötők egyedi kiegészítője lehet.

A sima, gömbölyű és egyforma  gyöngyökké formált ásvány karakteres eleme bármelyik ásvány karkötőnek, kontrasztba állítható más színű ásványokkal, de akár csak csupa egyforma kőből készült karkötőt is össze lehet állítani.

Az ásvány karkötő viselője első sorban az egészségét tudhatja biztonságban. Az ásványt használják hangulat javításra is, de karkötőként viselve is jótékony hatást tud nyújtani megelőzésben és betegségek elleni küzdelemben is. Egy ásvány karkötő általános védő ékszer is lehet, erősíti az energiarendszert, óv az allergia, cukorbetegség, ízületi betegségekkel szemben, a bőrt szépíti, a sebeket gyógyítja. Tetszik Önnek egy bizonyos ásvány? Választhat a külső alapján, de ha már ásványról van szó, akkor igazán megéri tudatosabban választani. Minden ásványnak megvan a maga, egyedi tulajdonsága. Az ónix, az ametiszt, az achát vagy a hegyi kristály is képes arra, hogy az emberi szervezetre jótékony hatást gyakoroljon. Érdemes vásárlás előtt jobban megismerni az egyes ásványokat.

Egy ásvány karkötő a testi, lelki, szellemi egyensúly megtartásában is szerepet játszhat. Az egyes ásványok dekoratívak és pozitívan befolyásolják az ember hangulatát, egészségét, segítenek koncentrálni vagy akár sikeresebbnek lenni az életben!

A www.ekszer-kucko.hu webcímen az Ékszerkuckó Kft. honlapja elérhető mindenki számára, aki kedveli a valódi ásványból készült színes, ízléses és gyógyító erejű ékszereket, kiegészítőket. Válasszon olyan kiegészítőt, ami támogatja a fizikai, szellemi és lelki harmóniáját, ráadásul még nagyon divatos és esztétikus is! Amennyiben szeretne swarovski kristállyal kiegészített ásvány karkötőt vagy érdekli az ásvány karkötő, keressen minket bizalommal! Minden felmerülő kérdésre készséggel válaszolnak kollégáink az egyik, honlapon közzétett elérhetőségen. Hívjon a +36 20 29 72 662 telefonszámon vagy írjon nekünk az ekszerkucko.webshop@gmail.com email címre!