XIII. kerületi svédmasszázs az ülő munkában elfáradt irodai dolgozóknak! Az ülő munka ártalmait oldja fel profi masszázs segítségével!

Az ülőmunka sok ember hétköznapjaiban jelen van. A kényelmes ülés egy idő után azonban fájdalmas, kellemetlen tüneteket produkál, hiszen a test nincs hozzászokva az állandó ücsörgéshez. Komoly egészségügyi következményekkel jár ez a modern, mozgásszegény életmód. A XIII. kerületi svédmasszázs egy olyan szolgáltatás, ami segít abban, hogy az irodai munkát végzők ismét jobban érezzék magukat egy hosszú munkanap, egy fárasztó munkahét után.

XIII. kerületi svédmasszázs a hagyományos svéd típusú masszázst nyújtja a klienseknek. A svéd típusú masszázs jellemzője, hogy erőteljes, gyúró mozdulatokkal dolgozik, ennek köszönhetően alaposan átdolgozza az izmokat. Klasszikus masszázsról van szó, amit a legtöbben vesznek igénybe. A kezelés kiválóan alkalmas arra, hogy az elgémberedett, merev izmokat, a fájdalmas pontokat feloldja, serkentse a vérkeringést és a testet felfrissítse. A XIII. kerületi svédmasszázs alkalmával  kezelést kapnak a vállak, a hát, a nyak, a derék. Ezek azok a kritikus területek, amiket az ülőmunka a legjobban igénybe vesz. A körkörös, lazító mozdulatoknak köszönhetően már egy XIII. kerületi svédmasszázs alkalmával javul a mozgástartomány, enyhül a fájdalom. A kezelés a léleknek is jót tesz, mert a masszázs asztalon töltött idő alatt az emberről szinte leolvad a stressz.

A Gabriella masszázs szalonban személyesen várom a klienseket a választott kezelésre! A szalon szolgáltatásairól a honlapon olvashatnak el mindent, ami a www.gabimasszazs.hu email címen található. A budapesti masszázs szalonban minden ügyfél felüdülést nyer a fájdalom és az egyéb panaszok alól. Keressen bizalommal és kérjen időpontot  a XIII. kerületi svédmasszázsra, illetve a kiválasztott kezelésre! Személyesen is be tud jönni a szalonba, de ha inkább az elérhetőségeken keresne fel, akkor írjon a masszazs@gmail.hu email címre vagy hívjon a 36-70-200-88-72 telefonszámon!