nyugdíjas menü házhozszállításunkra a nyár ideje alatt is számíthat! A szabadidejét töltse a főzésen kívül érdekesebb dolgokkal!

A nyárnak nem arról kell szólnia, hogy minden nap azon gondolkodik, hogy mi legyen az ebéd. Sokkal jobban hangzik az, ha minden nap érkezik a futár az újabb adag, frissen főzött, finom és házias fogással, ugye? Válassza a nyugdíjas menü házhozszállításunkat és ebédeljen akár minden nap minőségi finomságokat! A nyugdíjas menü házhozszállítást mindenki igénybe tudja venni, aki már igazoltan a nyugdíjas éveit tölti és az étkezdénk kiszállítási területén ad meg szállítási címet. Arról is gondoskodunk, hogy időben megkapja az ebédet, ami még melegen érkezik a kiválasztott menüből.

nyugdíjas menü házhozszállítást mindenkinek ajánljuk, aki finom, házias, friss alapanyagokból készült ételeket szeretne fogyasztani. Az ebéd a legjobb része a készülődésnek, de miért ne lehetne megspórolni a tervezgetést, a bevásárlást, az előkészítést, na és a mosogatást is? Legyen minden a mi dolgunk, mi kitaláljuk, beszerezzük a friss alapanyagokat és el is készítjük a heti menü minden fogását. A nyugdíjas menü házhozszállítást megrendelőknek csak ki kell választani azokat a leveseket, főzelékeket, desszerteket, amiket szívesen fogyasztanának. Jut belőle a nyári szünetben érkező unokáknak is, ha úgy szeretné! Az általunk készített és kiszállított ebéd akár minden nap az asztalra kerülhet a nyugdíjas menü házhozszállítással. Miért is ne, hiszen laktató, finom, változatos, házias és egészséges is egyszerre!

A nyugdíjas menü házhozszállítás a www.csomorilangos.hu webcímen lévő honlapon kezdődik. Itt olvashatja az aktuális menünket, amiben szerepelnek a minőségi, házias finomságok, nagy adagokban mérve. A nyári hónapokban is kiszállítunk, nem megyünk szabadságra, hanem gondoskodunk a nyugdíjas menü házhozszállításról. Ha szeretne már most feliratkozni, akkor lépjen kapcsolatba a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén velünk! A Csömöri Étkezde száma és email címe: rendeles@csomorilangos.hu, 06 20 433 84 64.