Előbb-utóbb mindenki tapasztalja, hogy az évek múlása nyomot hagy a testen, az öregedés egyre több jele bukkan fel, melyek elsősorban az arcon mutatkoznak. A bőr veszít rugalmasságából, ez pedig azzal jár, hogy ráncok jelennek meg az arcon. Ez egy természetes folyamat, de ez korántsem jelenti azt, hogy az érintetteknek bele kell törődniük a változásba, amin keresztülmegy a testük. Van lehetőség azok számára, akik újra fiatalos külsőre vágynak, de nem szeretnének kozmetikai készítményekkel kísérletezni, és plasztikai műtétnek sem szívesen vetnék alá magukat. A megoldás nem más, mint az Ultratone arcfiatalító kezelés!

Az Ultratone a ma ismert egyik leghatékonyabb arcfiatalító kezelés, ami bárki számára elérhető. Az eljárás segítségével az arcbőr ismét feszessé válik, a ráncok látványosan csökkennek, ráadásul mindez egyszerűen és kényelmesen valósul meg. Az Ultratone arcfiatalító kezelés első lépése az arc tisztítása, melyet tonizálás követ, ezután mikroelektródákat helyeznek el a megfelelő helyeken. Ezek stimulálják a mély izomszövetet, ami válaszul összehúzódik, így indul be a szövetekben az anyagcsere, melynek köszönhetően az arcbőr újra rugalmassá válik.

Az Ultratone arcfiatalító kezelés teljes mértékben fájdalommentes, sőt, kifejezetten kellemes érzés, így azok számára is jó választás, akik tartanak a kozmetikai eljárásoktól. Ám fontos tudni, hogy csak akkor tudja beváltani a hozzá fűzött reményeket, ha az érintettek betartják a kezelésekre vonatkozó javaslatokat. Egy Ultratone kezelés mindössze fél órán át tart, azonban a várt hatás érdekében minimum 6 alkalomra van szükség, melyek optimális esetben 3 naponta követik egymást.

Ha Ön is szeretne újra elégedetten tükörbe nézni, és magabiztosan utcára lépni, döntsön az Ultratone arcfiatalító kezelés mellett! Az Evital Park szolgáltatási palettáján ez az eljárás is helyet kapott, így érdemes ellátogatnia hozzánk. A kezelés részleteit megismerheti a www.vitalpark.hu weboldalon, amennyiben pedig meggyőztük, és szeretne bejelentkezni, lépjen velünk kapcsolatba a +36-30-886-3816-os telefonszámon vagy az info@evitalpark.hu e-mail címen!