Felgyorsult világunkban kevés időt hagyunk az intim együttlétekre, keveset foglalkozunk szexuális jólétünkkel. Ez azért is nagy probléma, mert a párkapcsolat harmóniáját és az életminőséget is negatívan befolyásolja. Vannak azonban olyan módszerek, melyekkel visszaállítható az izgalom és a változatosság a testiségbe. De először tekintsük át, mik azok a körülmények, melyek csökkenthetik a szexuális vágyat.

1. Teljesítménykényszer: mind a munkában, mind a magánéletben szorongást szül, és ha a szex örömforrás helyett megmérettetés lesz, az károsan befolyásolja a vágyat is.

2. Túlzásba vitt edzés: az egészséges mértékű testmozgás, férfiaknál a súlyzós edzés kifejezetten jó hatással van a keringésre és a tesztoszteron szintre is, ám ha túlzásba visszük és megfosztjuk magunkat a regenerációtól, a nemi hormonok sem termelődnek olyan ütemben, mint kellene.

3. Gyógyszerek: például az antidepresszánsok, antihisztaminok, opiát alapú fájdalomcsillapítók könnyedén megölik a vágyat, mert rossz hatással vannak a hipotalamuszra, idegrendszerre, kisagyra stb.

4. Alkohol: néha egy-egy pohár ital segítheti a szenvedélyes együttlétet, de a rendszeres és mértéktelen alkoholfogyasztás elnyomja a szexuális vágyat.

5. Túlsúly: az elhízás nem csak esztétikáról vagy testképről szól, káros egészségügyi következményei is vannak, például a libidó csökkenése.

6. Alváshiány: a kevés vagy rossz minőségű alvás káros az egészségre és káros a vágyra nézve is. Kialvatlanul szinte lehetetlen ellazultan és lelkesen, teljes tudatunkkal az intim együttlétre hangolódni.

7. Stressz: az egyik leghatékonyabb tesztoszteron gyilkos. Ha nincs idő fantáziálni, mert egzisztenciális, munkahelyi vagy kapcsolati problémák kötik le az energiáinkat, ilyen nyomás alatt nem könnyű romantikázni.

tantra masszázs Budapesten segíthet a gátak feloldásában, a feszültségek megszüntetésében, a tudatosság fokozásában, a teljesítőképesség növelésében és a regenerációban is!

Szívesen kipróbálná a tantra masszázst Budapesten és megtapasztalná előnyeit? Weboldalamon, a www.gabimasszazs.hu-n, bővebben is olvashat a tantra masszázs jótékony, gyógyító hatásairól, a csakrák szerepéről a szellem és a test fiatalon tartásában, és a tantrikus masszázson kívül megismerkedhet egyéb, holisztikus szemléletű masszázs szolgáltatásaimmal is. Keressen bizalommal a +36/70-200-88-72-es telefonszámon, vagy a masszazs@gmail.hu e-mail címen! Ne feledje, ha tantra masszázs Budapesten, akkor Gabimasszázs!