Reklámajándék a fenntarthatóság jegyében? Azoknak a cégeknek ma már ezt is ajánlott szem előtt tartani, akik komolyan veszik a társadalmi felelősségvállalást, szeretnének jobb színben feltűnni az ügyfelek, partnerek előtt vagy egyszerűen csak valóban a szívükön viselik a környezetbarát termékek népszerűsítését is. A reklámajándékok óriási választéka várja céges ajándék webshopunkban, ahol már elérhetőek a környezetbarát, logózható termékek is.

reklámajándékok környezetbarát típusai között alapvetően a táskák kapják a főszerepet. Azoknak a vásárlóknak, akik valami  ennél is természetközelibbet keresnek, tudjuk ajánlani élő növény termékeinket, illetve elvethető virágmagokat, amikből pompás növények fejlődnek akár kertben, akár szobanövényként tartják őket.

A fenntartható termékek használata minden területen egyre nagyobb hangsúlyt kap, de az egyik kritikus terület a bevásárlás, illetve a csomagolóanyagok és tárolók használata. Itt az ideje leváltani a természetet évtizedeken át terhelő műanyagot a környezetbarát, természetes alapanyagokból készülő bevásárló táskákra, zacskókra, tárolókra! A reklámajándékaink között ezekből is hatalmas kínálatot találnak azok, akik kimondottan ilyen céges ajándékkal szeretnének promóciót indítani vagy kedveskedni az ügyfeleknek.

reklámajándékok között a klasszikus szövet bevásárlótáskák és pamut bevásárló táskák éppen úgy megtalálhatóak, mint a bevásárláshoz szintén lényeges, többször használható zöldség-gyümölcs tároló zacskó, de nem feledkeztünk meg az otthoni tárolásról és gyűjtésről sem, rendelhet táskát szelektív hulladékgyűjtéshez is. Környezetbarát céges ajándékaink pamut, juta, vászon anyagokból, natúr színben készülnek, amihez bármilyen embléma, grafika kitűnően illik. Akik egy kis játékosságot is szeretnének csempészni a reklámajándékok közé, azoknak ajánljuk figyelmébe fából készült termékeinket! A www.dualreklam.hu webcímen a Duál Reklámstúdió elérhetőségein kapcsolatba léphet velünk, itt van a telefonszámunk és az email címünk:+36 1 410 26 72,  dual@dualreklam.hu.