Alacsony vérnyomásra gyanakszik, ugyanis kellemetlenek a napjai szédülés, fejfájás, alvászavar, vagy más, hasonló tünetek miatt? Netán már hypotoniát diagnosztizáltak Önnél? Nagyon fontos, hogy rendszeresen használjon vérnyomásmérőt, ami tájékoztatja a jelenlegi állapotáról. Előfordulhat, hogy pontatlan adatokhoz jut, vagy más hibát észlel az eszköz működtetése során. Ilyenkor elengedhetetlen a készülék vizsgálata, majd a vérnyomásmérő kalibrálása, illetve javítása.

A vérnyomást két szám arányával állapítjuk meg. Hirtelen testhelyzetváltáskor, kevés folyadékfogyasztás esetén, kismamaként, és számos más esetben előfordulhat az alacsony vérnyomás, azaz a hypotonia. Krónikusan alacsony vérnyomásról beszélünk, ha a mért első érték nem haladja meg a 100 Hgmm-t, és ez tartós. Fontos, hogy a vérnyomásmérő használatát megelőzően pár percet várjuk, amíg nyugalmi állapotba kerülünk.

Rendkívül rövid idő alatt, egyszerűen végezzük a vérnyomásmérő kalibrálását a Commed Trade Kft.-nél. Amennyiben nem a mérések pontosságával van problémája, hanem más hibát tapasztalt a vérnyomásmérő működtetése során, szintén számíthat a segítségünkre. Többféle hibalehetőség lehetséges, ezért fontos, hogy gondot fordítson a vérnyomásmérő helyes használatára. Ránk bízhatja a vérnyomásmérő kalibrálását, valamint a javítását is. Jól felszerelt laboratóriumunkban, korszerű szimulátorral és tapasztalt szakembereinkkel ellenőrizzük a készülékek pontosságát. Ha nálunk vizsgáltatja meg vérnyomásmérőjét, biztos lehet a helyes, megbízható adatokban. Akár saját vérnyomásmérője beállítására van szükség, akár a rendelőjében nélkülözhetetlen eszközről van szó, érdemes hozzánk fordulnia. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.vernyomasmerokalibralas.hu internetes oldalunkon!

Ügyeljen az egészségre pontosan működő vérnyomásmérővel! Legyen tisztában az aktuális állapottal, a magas, vagy alacsony vérnyomással! Gondoskodjon az ennek megfelelő ellátásról! Vérnyomásmérő kalibrálásért és javításért keressen fel bennünket a 06-1-252-0758-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a commed@commed.hu e-mail címünkre!