Egyre több kellemetlensége adódik abból, hogy cigarettázik, ezért szeretne leszokni? Aggódik a kínzó tünetek miatt, ezért nem tudja, hova érdemes segítségért fordulnia? A dohányzásról való leszokás egyáltalán nem könnyű folyamat, azonban létezik olyan megoldás, amellyel örökre búcsút inthet káros szenvedélyének.

Szinte lehetetlen olyan testrészt mondani, amelyre nincs káros hatással a dohányzás. Egészségünket még passzív dohányosként is károsítja. A nikotin anyaga függőséget okoz, hiszen rendkívül gyorsan hozzászokik szervezetünk. A leszokáshoz akaraterő és a környezetünkben élők pozitív megerősítése is szükséges. Ha kitartóak vagyunk, elérhetjük azt az eredményt, amire vágyunk. Találkozhatunk olyan módszerekkel, amelyek jelentősen megkönnyítik a nikotinfüggőség megszüntetését. A mágneses rezonancia kiválóan alkalmas életminőségünk javítására, így a dohányzásról való leszokásban is nagy segítségünkre lehet.

Speciális készülékek használatával, egyedülálló antinikotinos eljárással nyújtunk lehetőséget arra, hogy mellékhatások nélkül, problémamentesen szabadulhasson meg függőségétől. Tisztában vagyunk vele, hogy milyen nehéz feladat a dohányzásról való leszokás, ezért nagy gondot fordítunk a pszichés kötődés problémájának megszüntetésére is. Hasznos tanácsokkal látjuk el, amelyeket a kezelés ideje alatt könnyen alkalmazhat. Az Antidohány Bt. szakmailag felkészült munkatársaiként mindent megteszünk azért, hogy megszabadítsuk káros szokásától. Tudjon meg többet a nikotinfüggőség megszüntetéséről és a nálunk igénybe vehető kezelésről a www.antidohany.hu internetes oldalunkon!

Éljen egészségesen a további években, és kímélje a környezetében élőket is! Felejtse el a kínzó tüneteket, és szokjon le a dohányzásról minél egyszerűbben, a mi segítségünkkel! Dohányzásról való leszokással kapcsolatban keressen fel minket a 06-30-381-8422-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kapcsolat@antidohany.hu e-mail címünkre!