Nézeteltérések, problémák bármelyik házasságban előfordulhatnak. A gond ott kezdődik, ha a felek ezeket a szituációkat nem tudják megfelelően kezelni. Egyes kapcsolatoknál több hónapon keresztül is fennállhat a válság időszaka. Sokan azt gondolják, hogy a problémáikkal érdemes lenne szakemberhez fordulni, azonban attól tartanak, hogy a környezetük ezért a döntésükért megbélyegezné őket. Amennyiben Ön is hasonló hasonló gondokkal küzd, ne érezze magát kényelmetlenül, hogy szakember segítségét kérné a házasság megmentéséhez!

Tanácsadóhoz fordulni a házasság megmentéséért igazán bátor döntés, hiszen belátta, hogy problémáik vannak, és tett egy lépést afelé, hogy a dolgok pozitív irányba változhassanak. Ha független, építő véleményt szeretnének hallani, mindenképp tanácsos szakemberhez fordulni. Ő teljesen másképp áll a párok konfliktusához, mint például a családtagok, barátok. A hozzátartozók hajlamosak elfogultan véleményt alkotni, tanácsot adni, ez pedig az esetek jelentős részében nem nyújt megfelelő segítséget a házasság megmentéséhez. Meglepő, de sokaknak kifejezetten segít, ha egy külső, független embernek elmondhatják a problémáikat. Jobban megnyílnak, így a beszélgetések során olyan dolgok is elhangozhatnak, amik közelebb vihetik a feleket a megoldáshoz. A tapasztalt tanácsadó legfőbb célja, hogy a házasság megmentése mindenki érdekeit szolgálja, és a közös beszélgetések megfelelő alapot adjanak az új kezdeteknek.

Ha nem találta még meg a megfelelő szakembert a házasság megmentéséhez, ne kutasson tovább, hanem forduljon bizalommal  D-Kelemen Ildikóhoz! A hosszú évek során már nagyon sokféle konfliktussal találkoztam a párkapcsolatok, házasságok megmentése során. Igyekszek minden helyzetre olyan opciókat kínálni, amik megfelelnek a házastársaknak. Weboldalamon bővebb információkat is találhat rólam és szolgáltatásaimról, amit a www.d-kelemenildiko.hu címen ér el. Ha kérdése lenne vagy időpontot egyeztetne, keressen bátran telefonon a +36-20-942-6991-es számon, vagy írjon e-mailt a dkelemenildiko@gmail.com címre!