Magyarországon nagyon sok termálfürdő közül válogathatnak az emberek, azonban mind közül a legközkedveltebb és legnépszerűbb egyértelműen a hajdúszoboszlói gyógyvíz. Évről évre egyre több ember utazik Hajdúszoboszlóra azért, hogy megmártózhassanak a gyógyvízben. Külföldről is rengeteg gyógyulni vágyó ember érkezik a városba, így kijelenthetjük, hogy a hajdúszoboszlói gyógyvíz világhírű. A fürdő kipróbálása után nagyon sokan számolnak be pozitív tapasztalatokról, rengetegen járnak vissza kezelésekre a városba.

hajdúszoboszlói gyógyvíz jótékony hatásának titkát évek óta kutatják a szakemberek. A víz teljesen egyedülállónak számít, hozzá hasonló hőmérsékletű és összetételű gyógyvizet még nem találtak a kutatók. Meglepő, de a víz nagyon hasonló az emberi szövetnedvek összetételéhez, többek között ez a tényező is fontos szerepet tölt be a gyógyításban. A víz összesítve 4000 mg/liter ásványi anyagokat tartalmaz. A hajdúszoboszlói gyógyvíz számos betegségnél segítséget nyújthat, ezt pedig már több orvosi vizsgálat is bebizonyította. A különböző ízületi gyulladásoknál, sportsérülések utókezelésénél mindenképp célszerű alkalmazni a gyógyvizes terápiát. Nőgyógyászati megbetegedésekre, meddőségre is alkalmazható a kezelés, és még a bőrproblémák esetében is célszerű Hajdúszoboszlóra utazni. A hajdúszoboszlói gyógyvizet mindenképp kerülniük kell azoknak, akiknek magas a vérnyomásuk vagy keringési elégtelenségben szenvednek, ugyanis rájuk nézve kifejezetten veszélyes a gyógyfürdő. Terhesség esetében szintén ajánlott kerülni a hajdúszoboszlói gyógyvizet.

Ha Ön nem a veszélyeztetettek csoportjához tartozik, és szeretné megtapasztalni a gyógyvíz jótékony hatását, foglaljon szállást a Hotel Barátságban! Vendégeinknek igényes, rendezett szállást biztosítunk, így a kezeléseket tökéletes környezetben pihenhetik ki. Vonzó akciókkal várjuk a gyógyulni vágyókat. Ezekről és a szálláshelyről bővebb információkat honlapunkon találhat, amit a www.baratsag.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, keressen minket telefonon a +36-52-558570-es számunkon, vagy írjon üzenetet a sales@baratsag.hu e-mail címünkre!